Feb 15, 2007, 1:23 PM

Очакване 

  Poetry
838 0 7
Очакване

Очакват ни
пространства с непробудени слънца.
Очаква ни
едно заспало лято.
Очакват ни
и ние се събуждаме в очакване.
В усмивка и сълза,
за да ги раздадем.
И,
непомислили, че отвисокото се пада,
разперваме ръце да полетим!

© Румена Румена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??