Feb 27, 2009, 11:16 PM

Очи 

  Poetry » Love
833 0 2
                 

Очите ми те гледат с този поглед,
който така изгаря те сега.
Нали знаеш как да се помолиш
на таз душа, орисана с късмет,
на туй сърце, дочуло за любов,
на тез очи, изпълнени с копнеж!?

Очите ти ме гледат с онзи поглед,
който така изгаря ме сега.
Аз знам как да те помоля -
с душа, орисана с късмет,
със сърце, изпълнено с любов,
с очи, преливащи от страст!

И се гледаме с онзи поглед,
който така изгаря ни сега.
Знаем как да се помолим -
с души, орисани с късмет,
със сърца, изпълнени с любов,
с очи, говорещи с копнеж,
с тела, преливащи от страст...

© Десислава Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Страхотно! Поглед и молитва! Без думи, само очите говорят! Е не, невероятно е!
    Поздрави!
  • Е кажете как се молите!
Random works
: ??:??