Aug 17, 2010, 7:52 PM

Очи-издайници 

  Poetry » Phylosophy
599 0 4

Измисляни за хората са приказките,

измисляни са притчи за герои,

а истината кой ще каже -

за всичките сълзи отронени.

 

Годините се скриват в своя присмех

и в думи от нелепост и бездомност

завързват ни ръцете и усмивките.

Очите ги издават - с буен огън.

 

Макар да сме обикновени, слаби,

на залеза зора отново връщаме.

С душа -  корава от печали -

за теб, Любов, света си преобръщаме.

 

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??