Aug 4, 2009, 12:37 AM

Очи небесно сини 

  Poetry » Love
612 0 0

Очи небесно сини,

защо всеки поглед ваш

кара сърцето да препуска

и краката подкосява.

Устни с вкус на шоколад,

защо всяка ваша целува 

сърцето разтуптява

и навява мисли неприлични,

още целувай ме, обичай ме, желай ме,

говори всичко в мен сега.

© Веселина Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??