В очите ти затворено небето,
а в ръцете си държиш сърцето,
сърцето, което дадох ти сама
и искам да е твое до края на света.
В очите ти морето се вълнува,
за моите очи бълнува,
като вълни са бурни чувствата наши,
но това никак не ни плаши.
Очите ти блестят като звезди,
когато гледаш в моите очи,
а погледът ти, като слънчев лъч сияе,
обичам тез очи - това е.
© Катя Павлова All rights reserved.