Sep 20, 2023, 12:08 PM

Ода за дрона в Тюленово! 

  Poetry » Humour
212 0 0

С цигара в ръка и по потник

обезвреждаме опасен дрон*!

Българинът просто е велик,

простотията е висш закон!

На сапьора ни вечна слава,

че изложи бедната държава!

 

*Към дрона била прикрепена бомба!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??