Nov 3, 2006, 7:13 PM

Ода за мухата 

  Poetry
1192 0 16

Една муха лети и дразни,
а мене страшно ми се спи.

Какво ли и е във главата,
че тъй безгрижно си хвърчи.

 

Не знае тя, че ми е сънно

и хич не ми е до муха.

Отивам тихо да полегна

в леглото с моята жена.

             
Легнах... но ето изненада
Мухата кацна между нас.

Поиска тя от мен наслада,

с ръка я плеснах в този час.

 

Познайте вие що се случи.

Мухата гордо отлетя.

И не наслада, а шамарче
дари ми моята жена.

 

 

© Христо Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??