Dec 17, 2014, 9:11 PM

Ода за народа 

  Poetry » Parody
561 0 1

Ода за народа

 

При народа, при народа,

дето ‘ода, дето ‘ода,

с мерцедес и вратовръзка,

дето са ми със народа връзката.

 

botyo

© Бойко Беров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "...С народа сме, но той дали е с нас?" - Петър Анастасов)))
Random works
: ??:??