Feb 12, 2011, 3:38 PM

Огледало 

  Poetry » Other
470 0 3

 

 

С нормалния

                      отдавна съм

                                          на ти,

а с лудия -

                    отскоро.

Дали пък

                    лудост е било

                                         преди,

що норма

                  е отново?

© Калина Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??