Jun 14, 2009, 9:08 PM

Огнен кръст 

  Poetry
371 0 0

ОГНЕН КРЪСТ

 

Обагрят пламъци земята.

Вихрушка развява криле.

Слънце эад облака се скрило,

в огнен кръст от страх трепери

Само щъркелите не престават -

с почернели клюнове да ровят.

... Търсят плячка в пепелта.

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??