Oct 29, 2007, 9:59 AM

Огнена циганко 

  Poetry » Other
670 0 14
 

Огнена циганко

 

 

Огнена циганко, виж ми съдбата,

спряла за отдих на моята длан.

Виждам, за полет приготвяш крилата.

Утре катунът ще бъде събран.

© Петър Варчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??