29.10.2007 г., 9:59 ч.

Огнена циганко 

  Поезия » Друга
662 0 14
 

Огнена циганко

 

 

Огнена циганко, виж ми съдбата,

спряла за отдих на моята длан.

Виждам, за полет приготвяш крилата.

Утре катунът ще бъде събран.

© Петър Варчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??