Като грабливи птици
всички ме обират.
Не питат нищо,
грабят и прибират.
Не се интересуват
как ми е душата,
до дъно ровят,
не искам им отплата...
Дарявам всичко,
пари, имàне, вещи.
Раздавам се до край,
помагам по човешки.
Раздавам доброта, любов
на всички ближни,
единствено не давам...
мечтите си безгрижни.
© Nina Toshich All rights reserved.