May 2, 2010, 8:46 PM

Огън до бяло 

  Poetry
1036 0 25

Огън до бяло разпръсна

Птици запърхаха с жарки криле

Огън до бяло се сля със сърце

Изригнаха лилии бели

Цяло море...

Лава любов се разтече

Слънцето жарко напече

Огън до бяло

Небе натежало

От въжени стълби

От парещи сълзи

От бели кахъри...

Огън до бяло...

Да изгори

Утринни бели се раждат 

В мечти...

С бели криле полетели

С бяла надежда се слели

Огън до бяло...

Всичко е цяло...

 

© Любомир Деничин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??