Oct 12, 2008, 4:48 PM

Огън от любов 

  Poetry » Love
780 0 1

Търся те навсякъде, копнея,

жадувам твоята топлина.

Ръцете ми без твоите са празни.

Не искам да забравя твоите слова,

с които в мен запали пожара на страстта.

Тялото ми помни твойта топла плът,

очите ми все чакат звезди в нощта да заблестят.

Душата ми, опиянена от слова,

които ти ми шепна като на шега.

 

© Петя Ченкина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??