Aug 10, 2011, 8:32 PM

Огънят - VІІІ 

  Poetry » Love
511 0 5
Момче, пак в плитката
вода се удави...
Правиш се на герой, а?
Да се превърна ли
отново в Господ,
за да те възкреся?
А, сърцето ти е
още живо!...

- От твоя огън е!


04.04.2011

© Латинка-Златна All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??