Не беше птичи, свински грип, антракс,
не беше спин, не беше чума даже...
Сега корона имаме сред нас,
но Бойко е готов да я накаже...
Звънят му от къде ли не сега,
допитват се за методите дръзки...
Кой от тях ще ни плати дълга?
А той расте със Бойковите връзки....
Воюват генерали по върха -
Борисов, Радев... даже Мутафчийски.
Всеки днес е медийна звезда
и видимо се чувства арабийски.
Короната ли? Никой я не ще.
Никой не желае да я сложи.
Страхът посят, покълна и расте
и всеки казва, кой каквото може.
Преди се смях, а днеска ме е срам,
че тия, са елита на народа.
Днес, лошотията строи си храм
и за основи ползва ни -живота.
© Валентин Йорданов All rights reserved.
Отпред, черепи, вътре, фалшиви кумири и шамани с тиквени одежди.
Време е за жертвоприношение!
Моля, да влезе народът...
Поздравявам те.