Nov 2, 2011, 1:01 PM

Октомври 

  Poetry
590 1 3

Щом злокобният Октомври
нападне скоро морната земя
с вериги ледни той ще я обгърне
ще бъде вързана и моята душа

И ще води с себе си Октомври

момиче малко хванал под ръка
и гдето стъпи туй дете порочно
умира всичко във прегръдка на Слана

След тях вървейки - следваща Октомври

пристъпва бавно вещицата зла
и туй що щерка ù (Слана) е пощадила
без капка съвест ще довърши тя

Аз знам що водиш ти Октомври

О коннико от студ и мраз
и таз година на гърба ти язди
убийца - Зима я наричам аз

© Георги Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??