В тази си инкарнация, родих се жена - същинска хала!
От врагове бая зло видяла, но по гръб не паднах, а на Висшите Сили се жадно помолих:
те знание сакрално ми откриха, враговете мои с пръстта покриха и ме в ранг висша жрица посветиха!
Сърдечно им аз благодаря, глава скланям пред тяхната сила!
Че кармата си тежка по тяхно воля изчистих, от негатив личен и родов се пречистих.
Със светлината в едно се обединявам, жена войн се наричам и на доброто да служа се заричам!
© Нора Тодорова All rights reserved.