May 29, 2013, 1:04 AM

Омайна си, знаеш ли!? 

  Poetry » Love
551 0 2

Омайна си, знаеш ли!?
Утринните лъчи се надпреварват 
кой да те погали пръв.
Дърпам завесите, за да съм аз.
Снощи ми каза: “Искам да мириша на теб”.
Премигна два пъти.
Преглътнах три пъти…
Лежиш, гледам те, преглъщам те
пак, и пак, и пак… 
Докосвам те, божествени форми.
Няма сравнение за теб, очите ти, кожата… блаженство… 
Кой те изпрати при мен - питам се омагьосан.
Ти ме пожела, Той те чу, беше чул и мен…
и създаде момент… 
Ти си награда за мен…

Аз съм награда за теб… 

© Явление All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??