Apr 12, 2009, 9:30 PM

Омръзна ми 

  Poetry
1449 0 3

Омръзна ми да гледам другите да са щастливи,

омръзна ми да гледам другите хванати за ръка.

Омръзна ми да ходя по улиците сиви,

омръзна ми да стоя сам във дома.

Омръзна ми скапаното ежедневие,

омръзна ми изкуствения смях.

Омръзна ми да изпадам в невидение

и да гледам как живота ми се превръща в прах.

Омръзна ми да чакам "светлината"

да ме огрее някой ден.

Омръзна ми да стоя в тъмнината

и за мечтите си да мечтая усамотен.

Омръзна ми всичко, което виждам,

омръзна ми всичко, което чувам.

Омръзна ми и ненавиждам

всичко, което сам бленувам.

Омръзна ми в мечтите си да се унасям,

омръзна ми и да обичам,

и вече нищо не мога да понасям,

и чувствата си дори аз отричам.

 

© Наско All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Няма такова нещо като "омръзна ми"! Горе главата и гледай само напред!
  • ами, де да знам..май ,още ще трябва да го изпипаш стихчето.. но бъди смела и се бори, не бива да ти омръзва ...живота
  • Понякога всичко омръзва, но най-зла е безнадежността...
Random works
: ??:??