May 1, 2012, 11:27 PM

Онемяване 

  Poetry
630 3 7
Признавам ти сега, че съм нещастна -
причина и виновен се намират.
И вятърът дори е съпричастен -
кротува и по ъглите се свира.

И ние с теб мълчим – дълбоко тихи
като камбаната след погребение,
но помня как вилня и брули вихър...
Сега съм го заключила във мене.
 
Играта продължи до много късно.
Играх със съвестта си. И загубих.
И точно съвестта ми ще откъсне
от корена им гласните ми струни.

© Елена Биларева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??