May 2, 2017, 6:42 PM

Опит 

  Poetry » Other
233 0 0

Правя опит да догарям
тихо, бавно,
стари болки да забравям
още жарки.

И искрят искри отвътре,
душата ми – главня,
а Май е пак отвънка,
как обич да гася ...?

Тя с опит не гаси се,
в нея просто жив изгаряш,
не поддава се на мисъл,
тя е творение свише,
                  аз – колайдер ...

 

 

 

 

 

 

© Валентин Василев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??