2.05.2017 г., 18:42 ч.

Опит 

  Поезия » Друга
234 0 0

Правя опит да догарям
тихо, бавно,
стари болки да забравям
още жарки.

И искрят искри отвътре,
душата ми – главня,
а Май е пак отвънка,
как обич да гася ...?

Тя с опит не гаси се,
в нея просто жив изгаряш,
не поддава се на мисъл,
тя е творение свише,
                  аз – колайдер ...

 

 

 

 

 

 

© Валентин Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??