Опит за броене
Човекът няма лек за тази болка
и все по-тъжен от преди,
след всяка земна обиколка
блестят прошарени коси.
Едно - догде се врътнеш, минало.
А две до край ще те крепи.
На три очакваш да се свърши
след толкова човешки кривини.
И искаш да броиш до повече,
но думата погазена горчи.
В душата ти проблясква огънче,
но все мъжди и пак боли...
Едно и две... и три.
Ellan
© Тони Тодорова All rights reserved.