Oct 6, 2010, 9:55 AM

Опит за летене 

  Poetry » Other
542 0 4

Ще ме закарат в болница със бели

и много тихи болнични стени.

Ще ме заровят в болнични постели

и ще ме хранят с болнични храни.

                               

Прозореца ми ще държат затворен,

ще скрият нейде острите неща

и даже в тоалетна ще ме води

внимателен и силен санитар.


И хапчета полека ще изпразнят

въпросите от моята глава.

Не ще е нужно нищо да доказвам,

да мразя, да обичам, да греша.


Очакването само ще остане,

че някой ден, до моето легло,

ще сложат този, който ще успее

да прелети над куково гнездо.

© Росица All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??