May 2, 2023, 7:12 AM

Опит за летене 

  Poetry » Love
377 3 5

Не съм те търсила, не съм те искала, 

не знам защо дойде и от къде... 

Дойде, за да объркаш смисъла

в часовника на моето сърце.

 

Дойде и ме накара да забравя, 

научи ме отново да летя. 

Припомни ми, че мога да мечтая, 

да искам, да пулсирам, да горя.

 

Но този полет беше твърде кратък

и в своите крака ме приземи.

Сложи ми с устните си отпечатък

и без да се сбогуваш си тръгни!

 

А аз ще продължа да съществувам, 

макар и без да мога да летя.

Понякога и будна ще сънувам, 

че кацам върху твоята ръка. 

 

© Зорница Петровска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??