Определение за Поезия
В учебниците е пропуснато
Радост Към бъдното
и тъга. сигнал.
Болка. От факел -
Самота. силен огън
Поривът разгорял..
към Свобода. Залутана
Борба. искра.
Покой. Стихия
Мечта. и магия.
От детството Страст.
останала Мъдрост.
игра. и шега…
Молитва. Живот
Зов. и смърт.
От миналото Божествен
спомен. знак.
С Ъ Д Б А!
Wali. (Виолета Томова)
© Виолета Томова All rights reserved.