Орисвам те с калинка.
Тя по ръба на чашата върви
и там от гдето си отпивал,
разбулва твоите мечти.
Орисвам те с мечти.
И всичко до това се свежда
безброй мечти да имаш ти
и само мъничко надежда.
Орисвам те с надежда.
Голяма. За един свят нов.
И както може би изглежда
ти търсиш истинска любов.
Орисвам те с любов.
Топла, нежна и сърдечна.
За нея ти на всичко си готов
и искаш да остане вечна.
Орисвам те на глътки да отпиваш
любов, надежда и мечти.
Калинката е там.
Ти в нея мене виждаш.
Аз гледам теб, през нейните очи.
Орисвам те с калинка……..