Jan 8, 2015, 2:13 PM

Още 

  Poetry
389 0 0

               ОЩЕ

Още ти чувствам дъхът
и повей на любовни ветрове.
И още край мен е светът ти.
И писък на гларус пак ме зове.

И тръгват кораби на път.
За мен изчезва всяка мечта.
Оставам сам със брегът.
И купчинка сухи листа.

Край мен брега с морето разлюбено,
и разпиляни рапани с шум на море.
Зад нас е младост. И време изгубено.
И светкавица, която небето оре.

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??