Dec 11, 2007, 8:41 AM

Още ли си тук? 

  Poetry » Other
804 0 27
Още ли си тук да ме убиваш?
С обиди от безножни остриета...
Жестоко е! А никога не спираш!
Обичаш да ме гледаш на парчета.



Още ли си тук да ме прегръщаш?
Ръцете ти безчувствено докосват.
С фалшиви обещания се връщаш
и с очи, които минало износват.



Още ли си тук да ме напиваш?
С отлежало, тягостно отсъствие.
От своето си нямане наливаш,
налей поне и мъничко присъствие.

© Елица Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??