May 14, 2013, 8:57 PM

Остани... любов 

  Poetry » Love
732 0 2

Не си отивай никога, любов.

Намерих те и здраво те прегърнах.

Дали дочух случайно твоя зов

или нарочно някъде те зърнах?

 

Не си отивай, ако през деня

загубя те във делничния ритъм.

Ще те очаквам с трепет през нощта,

за теб в съня си трескаво ще питам.

 

Не си отивай, даже да боли,

когато някой се намеси между двама.

Хвани ръката ми по-здраво и тръгни,

избра ме да съм твоя първа дама.

 

Не си отивай, ако вместо нежност

те лъхне студ от моите очи.

Аз пак ще търся твоята безбрежност

и до последно ще те моля... остани. 

 

© Ивелина Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Любовта си отива, само когато й отворим вратата и искаме да си тръгне, дори да не го осъзнаваме...Иначе дори човекът да си тръгне,ако е истинска ,тя винаги остава! Поздрави за песенния стих!
  • Хубаво е
Random works
: ??:??