Sep 7, 2008, 9:08 PM

Оставете разкъсаната!... 

  Poetry
466 0 4
 

Оставете разкъсаната на вълците!...

От питомните бе тя хищно разчленена...

В живот сподавена, нека издъхне, вдишвайки,

последна глътка свобода да извоюва...

 

Оставете разкъсаната на вълците!...

Вслушайте се в жалния вой на вълчицата...

Нека загиващата в алена кръв заспи,

във собствената топла кръв, поне е нейната...

 

Оставете разкъсаната на вълците!...

Окрадохте алчно душата й...

Все пробождахте в луд бяс ребрата й,

с резците ви остри, с камите ви...

...

Оставете разкъсаната...

...

Оставете разкъсаната на вълците!...

...................................................................

© Лилия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??