Mar 1, 2016, 10:23 PM

Остави ме.... 

  Poetry » Other
446 2 2

Остави ме на мира, Съдба!

Уморих се все тебе да слушам.

Ти ме мачкаш.Аз дишам едва.

И в море от печал лъкатуша.

 

И не ти ли омръзна, кажи,

да ме ръфаш с проядени зъби,

да ме мамиш с хиляда лъжи

и товарът ти все да ме ръби?

 

Откажи се, Съдба, нямаш шанс.

Не точи прегладняла секира.

Греховете платих си в аванс

до петак....Остави ме на мира!

 

 

© Нина Чилиянска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Харесах!
  • Не знам дали ще те остави на мира? От мен поздрав за тврбата Ти!
Random works
: ??:??