ОСТАВИ МЕ ТАКАВА
Не убивай детето във мен!
Остави ме такава,
с пламък в очите и с много мечти -
облачета лилави!
Виж, зазорява!
Идва денят -
време за отрезвяване…
Но сега се отдай на нощта,
прошепни ми
как искаш във твоя живот
да ме има,
че копнееш в пътека една
двама с теб да вървиме!
Ожадняла да чуя
колко нежност за мен
във сърцето ти има!
И запалили огъня жив
на телата от ласките диви,
да забравим света тази нощ,
и да бъдем щастливи!
А когато изгрее зора,
отмаляла от ласки и вино,
ще си тръгна от тебе и аз
без да зная дали съм те имала...
Не убивай детето във мен!
Остави ме такава!
http://vbox7.com/play:0a03f48f6e - видеоклип по стиха
© Таня Ив All rights reserved.