Остави ми...
Под брезата на чувства предишни
на последната среща ела.
Не задавай въпроси излишни –
остави ми за спомен крила.
Остави ми и малка пътечка,
по която да тръгна без теб.
В светлинка от кибритена клечка
остави недописан куплет.
© Христина Радомирова All rights reserved.