на съпруга ми
Само ти си за мен небосвода,
теменужен и нежно красив,
ти си моята втора природа,
откровен и запомнящ се стих.
Ти си островче сред океана
на дните, ти си пристан
за мойта душа и мечта.
Аз те търсих цели 20 години
и когато ти казах "обичам",
ти ми даде две силни крила.
С тях политам в съня си
до теб плътно сгушена
и очаквам всеки миг чудеса.
Те се случват, прекрасно е
да откривам всеки ден любовта
в една твоя усмивка,
в докосване на очите ти,
в прегръдката сладка...
Господи, благодаря ти,
че отреди ми тази съдба!
© Наташа Биразова All rights reserved.