May 25, 2011, 10:07 AM

Островът на Самотата 

  Poetry » Love
598 0 2

Островът на Самотата


Обичам я, а тя не ме поглежда

изглежда няма никаква надежда.

Сърцето ми пулсира,

а тя не ме разбира.

 

Знам, че не мога да я имам,

но да я обичам аз не спирам.

Тя ми каза: ‘’С мен нямаш шанс’’,

но щом я видя, изпадам аз в транс.

 

Знам, че е специална като мен,

но дали ще я имам някой ден.

Или ще се лутам сам в гората, в гората,

на острова на самотата.

© Веселин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Можеше просто да затвориш страницата
  • На последните три строфи вече щракаф с пръсти и въртях гюбеци.
Random works
: ??:??