Jan 25, 2019, 11:25 AM

Осъмване 

  Poetry » Phylosophy
370 0 0

 

Ето пак попаднах
в онази стая - тъмната
без да зная защо съм тука
и съм се свила като пеперуда в какавидата.
Не помня как долитам до нея.
Или през стената минавам...
като дух? Или като фея.
Само съм се свила като пеперуда в какавидата.
Предъвквам отминали събития.
Карам се с мислите, бия се с дните....
а после ги приспивам... измити
а аз съм се свила като пеперуда в какавидата
Намотавам дъгата провряна през очите ми,
приготвям си дреха, която да свети,
но не искам онези цветни прожектори
защото съм се свила като пеперуда в какавидата.
--------------
Ето....
Разтърсих си крилете!

© Слава Костадинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??