Apr 1, 2009, 8:19 PM

От бялото до призрачния мрак 

  Poetry » Love
565 0 18

 

Обичам да те гледам как рисуваш
по тънкото стъкло на мойте устни.
Очите ти в косите ми танцуват,
а погледът ти гали мойте мисли!

Обичам да ме гледаш как танцувам
в завивките от сиво ежедневие.
По стъпките ти с вятъра лудувам,
забравила за всяко суеверие!

Забравила за тишината. Голата.
От бялото до призрачния мрак.
Стаила дъх с усмивка за пред хората.
Разкъсвана от гордост и от срам.

 

 

 

 

 

 

 

 


© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??