Apr 23, 2009, 11:46 PM

От думите най-боли! 

  Poetry
1475 0 3

От думите най-боли!

 

 

 

На ум крещя твойто име…
Сълзи потичат във нощта.
Но аз казах ти: „Боли ме!”
и пак остави ме сама.

А във мен е дупка черна
и бавно ме поглъща тя.
Бях на тебе, мили, вярна,
но защо със мен се подигра?

Как неспирно ми повтаряше
колко много ме обичаш
и душата ми разтваряше…
От думите ли се отричаш?

Няма вече обич и страх,
чувствата в миг отлетяха.
Сърцето ми събира прах,
самотно на старата стряха.

И това ли беше краят?
Не ми го казвай, замълчи!
Думите ти силно парят,
от думите ти най-боли!

 


© Стефка Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??