Някъде там, из големия свят,
има един уникален човек.
Той с несравнима душа е богат.
Прави живота ми смислен и лек.
Страда и радва се много за мен.
Често пред моя портрет тя стои.
Сякаш орлица разперва криле,
своето чедо от зло да щади.
Този човек е добър и сърцат.
Твърде далече е днес от дома.
Той за света е един непознат,
но до сърцето ми близо е… тя.
Господи, моля те, ти я пази!
Обич и здраве със шепи й дай!
Свята за мене си, майчице, ти!
Толкова скъпа! Обичам те, знай!
Веси_Еси (Еси)
© Еси All rights reserved.