Oct 6, 2006, 10:03 PM

от ICQ 

  Poetry
725 0 2
Топъл дъжд в съня ми тихо плиска,
отмива болката и сладост обещава,
жадната земя целува със въздишка,
обгръща я и нежно с обич приласкава.
Безумна нежност в душата се разгаря,
лъчи от трепет вихрено летят
и глътка обич нежно проговаря
и мислите не могат да заспят...
Ти, мое малко цвете, все весело трептиш.
От пролетния вятър ти нежно ми шептиш.
А твоят весел глас е ромон на поточе,
което отдалече се чува как клокочи


Автора е Елина 19 години

© Ивайло Йотов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??