Mar 16, 2007, 1:36 PM

От какво сърцето се вълнува 

  Poetry
663 0 9
От какво сърцето се вълнува?
Откъде е този странен зов?
В мене като топъл фронт нахлува
и настъпва новата любов!

Първата любов не бе щастлива -
дълго вече ме измъчва тя.
Новата е много по-красива,
въпреки че малко закъсня!

Първата вълна не е висока -
ще последва ураган свиреп!
Първата любов е само опит -
истинската още е напред!

Знам защо сърцето се вълнува
и какъв е този странен зов -
в мене, като топъл фронт, нахлува
и настъпва новата любов!

© Ангел Чортов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??