Feb 2, 2007, 1:21 AM

От мислите ми искам да изчезнеш 

  Poetry
922 0 2

Искам само да те залича,
от вселената и моя разум,
Искам от сърцето си да те изтръгна,
със ръцете си да те разкъсам,
с пръстите си да те изрисувам.
Искам с поглед да те поваля,
земята да попие всичко -
всяка мисъл, всеки малък грях със теб,
но не, защото те забравих,
а защото ме боли,
когато ми говориш безразлично,
а в сърцето ми все още огънят гори.

© Гергана С All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??