Aug 11, 2022, 8:54 AM

От небесния бряг 

  Poetry
270 7 20

/в памет на баща ми/

 

Ръси терасата ситен дъждец.

Чакат такъмите в прах, неприбрани.

Капне, измие, даде им живец...

После престане.

 

А татко го няма.

© Мария Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??