11.08.2022 г., 8:54 ч.

От небесния бряг 

  Поезия
269 7 20

/в памет на баща ми/

 

Ръси терасата ситен дъждец.

Чакат такъмите в прах, неприбрани.

Капне, измие, даде им живец...

После престане.

 

А татко го няма.

© Мария Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??