От радост две сълзи блестят
От радост Две сълзи блестят на моето лице,
когато ти протягаш към мене своите ръце.
Щом те няма,наляга ме тъга.
Чернобяла е краткотрайната дъга.
По-ярко звездите блестят,
по-високо птиците летят,
когато моя дьх с твоя се слива в нощта,
сътворяваме заедно наново света.
Когато моя дьх с твоя се слива в нощта,
по-високо птиците летят,
по-ярко звездите блестят.
Чернобяла е краткотрайната дъга,
щом теб те няма,наляга ме тъга.
Когато ти протягаш към мене своите ръце,
от радост Две сълзи блестят на моето лице.
© Ами Тола All rights reserved.
Диане - има едни бутони, които ти дават възможност да конвертираш мнението си от латиница на кирилица - препоръчвам ти (и не само на теб) да ги използваш.