May 20, 2006, 12:15 PM

От теб научих 

  Poetry
935 0 7
От теб научих се
да плача и скърбя.
От теб научих
да не мога да се доверя.
От теб научих се,
че обич няма.
От теб научих, че
всичко е една измама.
От теб научих
обичта си да не давам.
От теб научих
да вземам без да давам.
От теб научих се
да наранявам.
Истинските чувства мои,
да не издавам.

© Енд ъф флауърс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??