От тогава до сега,
не съм имал друга жена.
Не защото не съм можел,
а защото не съм искал.
От тогава до сега,
ти си ми в кръвта.
Не защото така искам,
а защото те обичам.
От тогава до сега,
само ти ми липсваш на света.
Не защото те обичам,
а защото те отричам.
От тогава до сега,
съм искал да си настрана.
Не защото те отричам,
а защото те обичам.
© Димитър Табаков All rights reserved.
Търси формата! Не е лесно!
Помни! Стихотворението не стихотворение, ако му " лепнеш" рими само "отзад"
Учи се и не се предава!!